Digitaal is het nieuwe normaal.

We gaan volop voor de digitale prothese, met een unieke aanpak. Wij hebben een verfrissende visie. U toch ook?

Aanbod

Aanbod

Ons aanbod in de kijker

Digitale prothese tandlabo Camerlynck

Digitale prothese

Pasvorm, productkwaliteit, digitale opstelling, sterkte, (quasi) geen restmonomeer. 3D geprint met Lucitone Digital, en dat gecombineerd met onze unieke workflow. Beleef de toekomst vandaag.

Frameprothese digitaal tandlabo Camerlynck

Digitale frameprothese

Ons design, onze knowhow verwerkt volgens industriële standaarden.
Betere pasvorm, geen gietfouten, gewaarborgde dikteparameters uitgevoerd in een zuivere legering. 5 jaar gewaarborgd. Een juweeltje die uw patiënt verdient.

Pekkton tandlabo Camerlynck

Pekkton

Zwitsers topproduct uit de peekfamilie. Onze lieveling voor de verschroefde hybridebrug.  Esthetisch top en door zijn veerkracht veel breukbestendiger.

Varseo geprinte kroon Tandlabo Camerlynck

Varseo geprinte kroon

De gamechanger onder de kronen. De 3D-technologie en de kwaliteit van de vloeistof maken van deze kroon een zéér degelijke oplossing aan een zéér haalbare prijs. Binnenkort ook voor bruggen 1 pontic.

Try-in

Try-in

Dagelijks realiseren wij kroon en brugwerk met nauwelijks gegevens. Spannend voor ons, voor de patiënt en voor u. Ontgoocheling alom. En onnodig! Wij printen eerst ons project als Try in. U krijgt er gratis een nieuwe voorlopige bij. En in return krijgt u een brug die past, in elke betekenis.

Immediate loading tandlabo Camerlynck

Immediate loading

Wij beschikken over een ruime ervaring en zoeken graag met u naar de beste oplossing voor uw workflow.

Een labo in beweging

Niks blijft onveranderd. Wat gisteren ondenkbaar was is vandaag realiteit. De uitdagingen navenant. Technologie en de krappe arbeidsmarkt zijn bepalend. De Medical Device Regulation, MDR, stelt vandaag de regels. Het labo van weleer is voorbij, het zijn de professionele dentale bedrijven die de spits rijden.

Een labo in beweging

Ons ophaalsyteem

Efficiënt en betrouwbaar

Met één klik vraagt u een ophaling aan. Samen met onze logistieke partner ontvangt u de bevestiging van uw aanvraag.  Hiermee herleiden we de foutmarge tot het minimum.

Transportpartner AGX